MET JOUW COLLEGA’S SKI IN WINTERBERG SAUERLAND

Samen met uw collega’s, vrienden van familie een dagje skiën in Sauerland! Een klein wintersportplaatsje in het Duitse Sauerland, ontzettend populair en goed bereikbaar op geen geen 3 uur rijden van Arnhem.

Skiën, snowboarden,, langlaufen of wandelen in een wintersportgebied op steenworp afstand van Nederland. Neem plaats in onze bus en voor u het weet heeft u het winterse landschap aan uw voeten!

Unieke reisbegeleiding! 
Het unieke aan ons reisvoorstel is de Nederlandse reisbegeleiding. Hij of zij verzorgt koffie en thee in de bus, informeert u en helpt u op weg gedurende uw dagje uit in de sneeuw. Deze service bespaart u directe kostbare skiminuten.

Niet wachten op skipas en ski-materiaal! 
Tijdens uw dagtocht Winterberg verloopt de organisatie via onze reisbegeleider die u zonder wachttijden voorziet van uw skipas en de benodigde skimaterialen. Een groot voordeel, u staat namelijk niet telkens te wachten in de rij. Tevens zal onze reisbegeleider u assisteren bij het aanmeten en passen van uw skimaterialen. U krijgt echt waar voor uw geld. Door onze professionele en heldere organisatie geniet u van meer skitijd op de piste!

‘Aprês Ski Muziek Bingo’ !!! 
Om in de stemming te komen zorgen wij voor een Aprês Ski Muziek Bingo in de bus. Geen bingo met nummers die weg moet strepen. Wij draaien gezellige Aprês Ski muziek. Elke keer als u een nummer hoort streept u de titel weg. Diegene is als eerste alle titels heeft weggestreept heeft bingo! Onze ervaring leert dat het een gezellige boel wordt! De voorpret begint in de bus. Aan u de keuze voor een dresscode !!
Om het compleet te maken zorgen wij voor een hapje en een drankje. Of misschien live muziek van een accordeonist die Duitse slagers ten gehore brengt.

Sneeuwcondities. 

Het Sauerland garandeert de gehele winter goede sneeuw op de pistes. Uit ervaring blijkt dat de skicondities tot en met eind maart prima zijn.

Reisconcept eendaagse reis:

06:00 uur    
Vertrek vanuit Nederland met luxe touringcar. Onderweg is koffie en thee verkrijgbaar in de touringcar.
08:30 uur     
Koffie / thee met gebak.
10:00 uur          
Aankomst in Winterberg. Wij stoppen voor de skiverhuur, regelen dat u direct over ski- of langlaufmaterialen kunt beschikken.
11:00 uur          
Iedereen staat op de piste, Start eventuele skilessen voor beginners. Tussendoor kunt u in diverse kroegjes (Stuben) opwarmen met hete chocomelk of glühwein.
18:30 uur          
Warme maaltijd in een gezellige Stube aan de piste.
19:30 uur           
Terugreis per luxe touringcar.
22:30 uur          
Aankomst in Nederland.

Een twee- of driedaagse skireis naar Winterberg is tevens mogelijk.

Mocht u meer informatie willen dan contact met ons op via  info@esvera.nl  van 0315-681234.