Esvera – Puur beleven…

Esvera ontwikkelt en organiseert unieke reizen en evenementen voor de zakelijke markt. Esvera zorgt voor een compleet nieuw en uniek programma. Voor u op maat gemaakt! U geeft uw doelstellingen aan en wij gaan aan de slag. Van a tot z bedenken en ontwikkelen wij een programma dat bij u past. Of heeft u al een idee? Wij werken het verder graag compleet voor u uit.

Volgens onze visie moet elke trip en evenement in positieve zin onvergetelijk zijn. Uw reis of evenement moet u zich nog lang kunnen heugen! Onze betrokkenheid is dan ook groot. Wij bouwen graag een goede betrouwbare relatie met u op. Wij willen graag dat u een fantastisch gevoel overhoud als u met ons samenwerkt. En uiteraard willen wij heel graag dat u ons de volgende keer ook weer belt.

Esvera ontwikkelt diensten die niet tastbaar zijn. Om u een beeld te geven wat Esvera doet geven wij op deze website een aantal voorbeelden van programma’s die door ons zijn uitgevoerd.

* Business to Business
* Teamuitjes
* Teambuilding
* Groepsreizen (incentives)
* Openingen

Werkwijze

Esvera wil graag een goede relatie met de klant opbouwen. Een reis of een evenement ontstaat daarom altijd volgens een van te voren bepaald stappenplan. Na een eerste kennismaking ontvangt u een passend voorstel met kostenindicatie. Voldoet het concept aan de verwachtingen dan volgt er een draaiboek waarin alle afspraken worden vastgelegd. Vervolgens wordt er gezorgd voor een geslaagd evenement. Na de trip volgt er een evaluatie met afsluitend een toast op de prettige samenwerking.

Waarom Esvera?

* Persoonlijke aandacht en service
* 1 aanspreekpunt (tijdens voorbereiding en uitvoering/evaluatie)
* Directe en korte lijnen
* Breed aanbod (altijd op maat gemaakt)
* Meedenkend
* Goede prijs kwaliteit
* Altijd verrassend en verfrissend
* Esvera denkt altijd met u mee
* Goede professionele organisatie en uitvoering
* Flexibel
* Contactpersoon altijd aanwezig tijdens de uitvoering

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0315-681234.