Funny Games!

Heeft u een familiereünie, personeels- of buurtfeest? En zoekt u eens iets anders dan anders, iets origineels? Wel iets doen maar ook weer niet te actief!? Boek dan nu onze ‘Funny Games’. Een origineel evenement waarbij lachen centraal staat!

Tijdens dit 3 uur durend programma organiseren wij een zestal relatief onbekende spelen. De gehele groep wordt verdeeld in subgroepen. Elke groep werkt uiteraard onder begeleiding in een rouleersysteem het teambuildingsprogramma af.

Dit programma bestaat uit 6 tot 8 samenwerkingsopdrachten.  Voor alle spelonderdelen geldt; overleggen en samenwerken is belangrijk dan snelheid en kracht.

Op elk onderdeel vallen letters te verdienen. Des te beter het resultaat, des te meer letters zullen worden ontvangen. Aan het einde van het actieve programma kunnen alle letters verwerkt worden in een puzzel. De groep die als eerste de slotspreuk oplost is uiteraard de winnaar!!

Aangezien we samen starten met het oplossen van de spreuk maakt iedere groep tot de finale kans op de overwinning.

De spelonderdelen:
* Oversteek Lopende A’s
* Het spinnenweb
* Water doorgeven
* Spinloop
* Rivieroversteek
* Evenwichtsbalk
* Schilderopdracht (optioneel)
* Driedimensionale games (Tangram, 4 gelijkzijdige driehoeken)

Deelname:
Iedereen kan deelnemen; zowel jong als oud, dik of dun, sportief of A-sportief. Samenwerking en overleg is belangrijker dan snelheid en kracht.

Wat kunt u verwachten?
Bij elk spel kan men letters verdienen. Na afloop worden centraal de letters in een niet alledaagse puzzel gelegd.
Waren uw resultaten tijdens de spelen niet denderend dan maakt u tijdens de slotspreuk alsnog kans om er met de hoofdprijs er vandoor te gaan. Zo blijft het tot aan de finale spannend!

Ps. Deze spelen zijn ook uitstekend te verwerken in een GPS- kompas-coördinatentocht, wandel- en fietstocht, enz.

Prijs:
Kosten € 22,50 per persoon (minimaal 20 deelnemers). De reiskosten bedragen € 0,38 vanaf Ulft (Gelderland).