Walking & Floating Dinner Tours Amsterdam.

Een uitzonderlijk concept, met 3 verschillende restaurants, een privé rondvaart over de Amsterdamse grachten en een begeleide stadswandeling door het oude centrum.

Een (recre)actieve wijze om (een stukje) Amsterdam te leren kennen. We ontvangen u met een kopje koffie, thee met iets lekkers. Daarna gaan we wandelen onder begeleiding van een gids. Onderweg verbaasd hij of zij u met diverse weetjes van Amsterdam.

Dan is het tijd voor een voorgerechtje in het eerste restaurant. Vervolgens stappen we met zijn allen in het bootje en varen door de Amsterdamse grachten. Uiteraard genieten we van het heerlijke zonnetje. Een drankje mag niet ontbreken. Na een uur leggen we aan bij het volgende restaurant voor het hoofdgerecht. Dan weer in de benen en even het eten laten zakken voor een korte wandeling. We sluiten uiteindelijk af met een verfrissend dessert.

Lekker interactief. U krijgt de kans om al uw collega’s (nog beter) te leren kennen. Tijdens de wandeling of tijdens de boottour. En bij iedere gang heeft u een andere tafelbezetting. Saai wordt het dus niet!

In overleg bepalen we de inhoud en de duur van het programma. Tevens kunt u aangeven welke wijken we zullen bezoeken. De Jordaan, China Town, de Wallen (Red Light District).

Duur: 5 a 6 uur (in overleg te bepalen)
Prijs: vanaf € 89,50 per persoon.

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0653-881975.