Prachtig Malaga.

Volgens de inwoners van Malaga kom je altijd een keer terug in Málaga. Inmiddels weten wij uit eigen ervaring dat het waar is. Málaga is een heerlijke stad!

Prachtig Malaga bevindt zich in het zuiden van Spanje en is direct gelegen aan de Middellandse zee. De stad van Picasso staat bekend om haar overheerlijke tapas, de vernieuwde havenpromenade, het strand en de sfeervolle compacte oude binnenstad. Je kunt hier genieten van parken, mooie gebouwen zoals de Alcazaba en de Kathedraal, talloze pleintjes en natuurlijk interessante bezienswaardigheden en activiteiten in de stad en omgeving. Esvera laat u Malaga beleven en ervaren.

Reisconcept

Dag 1. Je reist vanaf een luchthaven in Nederland of Duitsland naar Malaga. Transfer van 15 minuten naar het hotel in hartje centrum. Inchecken, even opfrissen en dan lekker lunchen op het mooie plein voor de basiliek. Vervolgens verken je de stad via een city bike tour. Door nauwe steegjes, over pleintjes en natuurlijk ook langs het strand. In de namiddag is er vrije tijd en ‘s avonds een tapas tour door het oude centrum.

Dag 2. Na het ontbijtbuffet een GPS-teamtocht door Malaga. Je gaat in groepjes op pad en komt zo op leuke plaatsen in de stad waar je teamgerichte opdrachten uitvoert.We eindigen met een lunch aan het strand. Vanaf 14.30 uur is de tijd aan u zelf. Doen waar je zin in hebt. Naar het Picasso- of Art Natura Museum, winkelen, een bezoek aan een bodega of gewoon lekker een terrasje pikken in het centrum of aan het strand.

Dag 3. Ontbijt en uitchecken, boottocht , lunch en transfer naar het vliegveld voor de retourvlucht.


Extra mogelijkheden

Activiteiten: Jeeptour, Tapas tour, Beach games, Golfmiddag, Flamenco dansen

Excursies: Boottocht, Dagtocht Grotten van Nerja, Dagtocht Granada (Alhambra of skiën), Dagtocht Ronda, Flaneren in Marbela en Mijas, Wijnexcursie, Olijven plukken

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0653-881975.