Teambuilding-programma’s

Wij bieden teambuilding programma’s met en zonder theoretisch onderbouwing. Gewoon voor ‘fun’, onbewust teambuilden of doordacht met vooraf bepaalde doelen.

Onze New Games zijn hier uitermate geschikt voor. Opdrachten waarbij goed overleg en samenwerken erg belangrijk zijn. Alleen dan komt men tot het beste resultaat. Kiest u voor onbewust teambuilden waarbij veel gelachen moet worden dan adviseren wij u te kiezen voor ons programma ‘Funny Games’. Klik hier voor meer info.

Kiest u voor maatwerk coaching, training? In samenwerking met een trainingsbureau heeft Esvera een uniek concept bedacht en uitgewerkt. Actief, informeel, uitdagend en ervarend bezig zijn in combinatie met doeltreffend, inspirerend en vooral succesvol evalueren.

Samen met u maken wij graag een coaching programma op maat. Vooraf bepalen wij de doelstellingen en aan de hand daarvan stellen wij een programma samen. Eén sessie of meerdere. Uiteraard sluiten we af met een evaluatie en bekijken we samen of de doelstelling is behaald.

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0653-881975.