Teambuilding

Onze teambuildingactiviteiten nodigen uw team uit om samen plezier te hebben en men leert direct hoe men effectiever kan zijn op de werkplek. Dit allemaal via ervaringsleren.

Onze activiteiten zijn ontworpen om communicatieve vaardigheden en uitdagingen op het gebied van teamwerk, zoals probleemoplossing, te verbeteren. De groep die het meest efficiënt samenwerkt, is het meest succesvol. Deze vaardigheden zijn direct overdraagbaar en zullen de teamprestaties op de werkplek verbeteren.

Het scala aan buitenactiviteiten vereist goed teamwork, een uitstekend probleemoplossend vermogen en een effectieve planning om de opdrachten op te lossen. Uw mensen zullen out-of-the-box moeten denken om de juiste oplossingen te ontwikkelen en tegelijkertijd samen te werken. Het herkennen van persoonlijke impact en het delen van ideeën is een must om succesvol te zijn.

Esvera biedt u diverse vormen van teambuilding. Wij werken onder andere vanuit de fantastische en spectaculaire steengroeve Carriënta in de Belgische Ardennen. Deze voormalige steengroeve is omgetoverd tot één van de mooiste buitensportlocaties in de Belgische Ardennen en is uitsluitend te betreden via een 450 meter lange tunnel. Contsructies bouwen, tokkelen, klimmen en klauteren, abseilen vanuit een helikopter, klettersteigen, ; alles is mogelijk op deze speciale locatie.

Maar ook dichterbij huis hebben wij programma’s om uw saamhorigheid te verbeteren. Met uw collega’s de koers bepalen op een schip? Of unieke constructie-opdrachten met of zonder coachingsprogramma.

Klik op onderstaande programma’s voor meer info.