Vivace Napoli!

Snelle scooters, verliefde stelletjes en smalle steegjes overspannen met wasgoed: Italiaanser dan Napels kan bijna niet. Napels is een stad met een reputatie, maar wie haar beter leert kennen zal versteld staan van haar schoonheid.

Napels heeft een prachtig historisch centrum met indrukwekkende paleizen en bijzondere volkswijkjes, waar je kennismaakt met het echte Italië.

Goed leven terwijl het leven niet makkelijk is. Geniet van een ‘bella’ ontbijtje op één van de vele zonnige terrassen.  Ga op zoek naar de beste espresso bij Gambrinus. Ook voor de heerlijkste en beroemdste pizza’s moet je in Napoli zijn! De avond afsluiten met een limonchello. Een likeur uit het naast gelegen Sorento.

Naast het culinaire beleeft u met Esvera Napoli op haar best. Eerst maken we kennis met Quartieri Spagnoli, de Spaanse wijk. Een wijk met smalle steegjes waar de was tussen de huizen hangt te drogen en de straten zijn gevuld met marktkraampjes.Het beruchte Napels wordt wel eens gezegd. Maar dat valt tegenwoordig reuze mee.
Dan samen de Vesuvius beklimmen, ronddwalen door de ruïnes van Pompei. Genieten van een schitterend uitzicht over Napels vanaf Castel Nuovo? Een adembenemend bezoek aan Cathedraal Of shoppen in de langste winkelstraat dwars door Napels, Via Toledo?

Fiets- of segwaytours door Napels.
Napolitanen rijden als gekken. Wij gaan de uitdaging aan en organiseren een veilige fiets- of segway tours door het centrum van Napels. In korte tijd ziet u vele bezienswaardigheden. Een fantastische beleving.

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0653-881975.