Ipad City Adventure.

iPad Adventure is perfect voor een teamuitje!

Stel; 40 collega’s van een energiemaatschappij verdeeld over 7 teams lopen in de omgeving van het Neude in Utrecht. Susan van de afdeling klantenservice roept uiterst fel: “Geef mij die iPad eens”. Ze drukt op de button om de score van dat moment te zien. “We staan derde… Dat kan niet… We zullen actie moeten ondernemen en team 1 dwars moeten gaan zitten!” Op het scherm ziet Susan een actuele kaart van Utrecht. Ze weet nu exact waar de andere groepen zich bevinden en waar de opdrachten zijn. Op de iPad ziet ze dat team 1 bijna bij een volgende opdracht is. “Laten we snel onze ‘movie’ opdracht afmaken en naar spelleider sturen. Daarna saboteren we de iPad van team 1 door ze een gebroken beeldscherm te geven. Ik weet zeker dat we over 20 minuten op nummer 1 staan!”.

Susan en collega’s zijn onze citygame ‘Ipad City Challenge’ aan het spelen tijdens hun bedrijfsuitje

Programma.
Ontvangst met een heerlijk kopje koffie, uitleg citygame Ipad City Challenge, aanvang game, overdracht, prijsuitreiking + bekijken foto en video materiaal.

Duur: 2,5 uur
Prijs van het arrangement: € 27,50 p.p.
Minimaal aantal personen: 16
Locaties: steden in Nederland, België. (overige steden op aanvraag)

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief horeca

Meer info
Deze digitale jacht is ongekend spannend tot de laatste minuut. Vanaf de start kunnen de teams zelf overleggen  welk plan ze gaan trekken. Gaan ze dwars door de stad om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een aantrekkelijke route met zoveel mogelijk foto en video opdrachten uit.

* De teams strijden tegen elkaar voor de beste score De spelleider zal live alle resultaten jureren.
* Onderling hilarische gadgets of tekst berichten versturen behoort tevens tot de mogelijkheden.
* We kunnen deze citygame ook in de wintermaanden organiseren.

Wij organiseerden dit interactieve stadsspel onder andere al in Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Maastricht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0653-881975.