SEGWAY TOURS & WORKSHOPS

Segway is HOT! Een uniek en origineel teamuitje waar uw collega’s enthousiast van zullen worden.

Wij organiseren diverse groepsactiviteiten met de Segways. Bijvoorbeeld een workshop op uw eigen parkeerplaats, een citytours in een nog te ontdekken stad of natuurgebied. Of wat dacht u van een Segway-progamma in combinatie met schermclinic, een eendenrally met deus-cheveaux, teambuildingsactiviteiten of een golfclinic? Of wilt u na een zware meeting even de wind door de haren voelen? Onze Segway’s zijn uiterst geschikt om uw hoofden weer helemaal leeg te maken?

Natuurlijk mag een heerlijk kopje koffie/thee en iets lekker voorafgaande, een hapje en een drankje achteraf niet ontbreken.

Kijk onderaan deze pagina voor onze mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust. Tel: 0031-(0)3155-681234 of info@esvera.nl

 

Een Segway Personal Transporter, ook Segway PT of kortweg Segway genoemd, is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. U bestuurt het apparaat door het verplaatsen van het lichaamsgewicht. Door naar voren te leunen laat men de Segway PT voorwaarts bewegen en door achterwaarts te leunen laat men hem naar achteren rijden. Hij stopt als men rechtop gaat staan. Door het stuurkolom in zijn geheel naar links en naar rechts te duwen ga je naar rechts of naar links.


Mogelijkheden:

Segway hindernissen parcours.
Na een korte maar zeer gedegen uitleg en training gaan we onderling de strijd aan met uw collega’s. Op uw terrein (binnen of buiten) zetten wij een parcours met verschillende obstakels uit. Slalommend om de pilonnen, over de ‘WIP’, twee rondjes om de pilon en weer terug.
Precisie en balans worden op de proef gesteld.

In overleg kunnen wij dit programma op ieder gewenste locatie uitvoeren.

Duur:  2 uur
Prijs: € 45,00 per persoon (minimaal 10 personen)


Segway tours op locatie

Wij komen graag naar u toe. Vanaf uw locatie ontwikkelen wij een Segwaytours op maat. Aangepast aan het aantal deelnemers en tijdsbestek.
Natuurlijk gaan we op vooronderzoek uit en gaan we de mooiste plekjes in uw omgeving ontdekken.

Duur: 2 uur
Prijs: op aanvraag


Segway en teambuilding.

De inhoud van dit programma bestaat uit onderdelen waarbij men op de Segway moet samenwerken om een goed resultaat te behalen. Vertrouwen, communicatie, veiligheid zijn hierbij de sleutelwoorden.

Duur: 2 uur
Prijs: € 45,00 per persoon (minimaal 10 personen)


Segway combinatie workshop met een Eendenrally (Deux Chevaux), een workshop Schermen, een Golfclinic.

Wij kunnen ook een combinatieprogramma verzorgen. De helft van de groep start op de Segways, de andere helft stapt in de ‘eenden’ voor een eendenraly.

Duur:2 uur
Prijs:
op aanvraag


Segway City or Nature tours

Wij kunnen in veel steden (binnen- en buitenland) een stadstour verzorgen. Onder andere deden we dit al in:
Rotterdam, Nijmegen, Enschede, Doetinchem, Munster (Duitsland), Barcelona (Spanje).

De Segway is milieuvriendelijk en geruisloos. Hierdoor kunt u ook optimaal genieten van onze natuur. In diverse natuurrijke gebieden organiseren wij prachtige tochten. Ontdek op uw segway bijvoorbeeld de prachtige Achterhoek of de Veluwe.

Duur:  2 uur
Prijs: € 65,00 per persoon (minimaal 10 personen)


Vergaderbreak

Wilt u tijdens of na een hele dag vergaderen even de hoofden leeg maken? Stap op de Segway en laat de wind door uw haren waaien. Even ontspanning.

Duur:2 uur
Prijs:
op aanvraag

Genoemde prijzen zijn exclusief btw en reiskosten € 150,00

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0315-681234.