SEGWAY GELDERLAND TOURS & WORKSHOPS

Segway rijden is HOT! Een uniek en origineel teamuitje waar uw collega’s enthousiast van zullen worden.

Wij organiseren diverse programma’s met de Segway. Bijvoorbeeld een workshop Segway rijden met diverse hindernissen op uw eigen parkeerplaats, een ‘Segway Citytours’ in een nog te ontdekken stad of natuurgebied. Of wat dacht u van een Segway Programma in combinatie met schermclinic als bedrijfsuitje? Wilt u na een zware meeting even de wind door de haren voelen? Onze Segway’s zijn uiterst geschikt om uw hoofden weer helemaal leeg te maken?

Natuurlijk mag een heerlijk kopje koffie/thee en iets lekker voorafgaande, een hapje en een drankje achteraf niet ontbreken.

Kijk onderaan deze pagina voor onze mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust. Tel: 0031-(0)3155-681234 of info@esvera.nl

Een Segway Personal Transporter, ook Segway PT of kortweg Segway genoemd, is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. U bestuurt het apparaat door het verplaatsen van het lichaamsgewicht. Door naar voren te leunen laat men de Segway PT voorwaarts bewegen en door achterwaarts te leunen laat men hem naar achteren rijden. Hij stopt als men rechtop gaat staan. Door het stuurkolom in zijn geheel naar links en naar rechts te duwen ga je naar rechts of naar links. Segway is door het stuurkolom anders dan een Oxboard waardoor het prettiger en makkelijker te berijden is.


Mogelijkheden:


Segway City Tours

Wij kunnen in veel steden (binnenland en buitenland) een Segway City Tour verzorgen. Onder andere deden we dit al in:
Gelderland, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem
Overijssel: Enschede, Hengelo
Zuid Holland: Rotterdam, Den Haag
Utrecht: Utrecht
Noord Holland: Haarlem, Alkmaar
Limburg: Maastricht
Brabant:: Eindhoven, Den Bosch, Breda
Duitsland: Munster, Dusseldorf, Berlijn,
Spanje: Barcelona, Madrid, Sevilla, Valencia,

Duur: 2 uur
Prijs Segway City tours: € 65,00 p.p. (Alle Nederlandse steden)


Segway Nature Tours

De Segway is milieuvriendelijk en geruisloos. Hierdoor kunt u ook optimaal genieten van onze natuur. In diverse natuurrijke gebieden organiseren wij prachtige tochten. Ontdek op uw segway bijvoorbeeld de prachtige Achterhoek of Veluwe.
Wij mochten voor onze gasten al een segway natuur tours uitvoeren in:
Gelderland: Montferland, Veluwe, Sonsbeekpark in Arnhem
Noord Holland: Schoorlse Duinen
Utrecht: Utrechtse Heuvelrug

Duur: 2 uur
Prijs Segway Nature tours: € 65,00 p.p.


Segway Clinic

Na een korte maar zeer gedegen instructie gaan we onderling de strijd aan met uw collega’s. Op uw terrein (binnen of buiten) zetten wij een parcours met verschillende obstakels uit. Slalommend om de pilonnen, over de ‘WIP’, twee rondjes om de pilon en weer terug. Precisie en balans worden op de proef gesteld. Na enige oefenrondjes starten we met een estafette.

Na de estafette gaan we nog eens tapje verder. We gaan uw behendigheid op de proef stellen. Samen met uw team voert u diverse opdrachten uit. Opdrachten waarbij u zal moeten samenwerken.

Bij de Segway Clinic heeft u de beschikking over 1 segway per 2 a 3 personen. Er wordt telkens gewisseld.

Duur: 2 uur
Prijs Segway Clinic: € 45,00 p.p.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw. Reiskosten € 150,00 excl. btw.

Mocht u meer informatie willen ontvangen omtrent onze segway verhuur neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0315-681234.