Met Pietsie op expeditie!

U beleeft dit bezoek aan de dierentuin eens op een geheel andere wijze. Samen met uw collega’s gaat u namelijk op expeditie. Oftewel op Safari! Direct nadat u de uitnodiging aan uw collega’s heeft verstuurd begint de voorpret al. Wij vragen uw collega’s namelijk om een oude vakantiefoto met het thema ‘Safari’ op te zoeken. Deze zullen zij moeten meenemen tijdens de expeditie. Uw collega’s zullen ook de dresscode ‘Safari’ op de uitnodiging zien staan. Iedereen komt al in de stemming.

Bij aankomst zal u met een kopje koffie/thee en iets lekkers worden ontvangen in het tropische regenwoud. De expeditieleider geeft uitleg over de expeditite. Diverse opdrachten tijdens de dag zorgen ervoor dat uw kennis wordt uitgebreid. U gaat over smalle paden en langs spannende hangbruggen. Door de ‘woestijn’, het ‘tropische regenwoud’, de ‘Ocean’ en het Safaripark.

Naast doe-opdrachten met uw team gaat u op zoek naar antwoorden op diverse vragen. Deze moeten uiteindelijk leiden naar de naam van de verdwenen ontdekkingsreiziger.

U krijgt tevens opdracht tot het maken van foto’s. Aan het einde van de dag krijgt u de tijd om deze te verwerken in een stripcollage. De meest originele dingt mee naar de hoofdprijs. Het ingelijste verhaal krijgt u natuurlijk mee zodat u nog lang kunt nagenieten van dit hilarische uitje.

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0653-881975.