Wie is de iPad-MOL??

Wie ontmaskert de iPad-Mol? Een uitdagende city game in een stad naar keuze. Zeer geschikt voor teamuitje, bedrijfsuitje en een vrijgezellenfeest.

Binnen uw groep zijn er verraders. Komt u erachter wie?

In elk team wijzen wij voorafgaande aan dit spel een verrader aan. Natuurlijk zal deze iPad-mol  proberen de opdrachten te belemmeren. Op een dergelijke manier dat niemand het opmerkt. Aan wie geven jullie de iPad en door wie laten jullie de opdrachten uitvoeren? Niemand is meer te vertrouwen.

Arrangement.
Ontvangst met een heerlijk kopje koffie, uitleg van de iPad-Mol en start.
Na afloop; ontmaskering mollen, prijsuitreiking en bekijken foto en video materiaal.

Duur: 2,5 uur
Prijs van het arrangement: € 29,50 p.p.
Minimaal aantal personen: 16
Locaties: Steden in Nederland, België, Duitsland (overige landen op aanvraag)

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief horeca

Meer info
Ieder team gaat gewapend met een iPad op pad. De meest originele en gevarieerde foto’s, video’s ontvangen de meeste punten. Daarnaast zijn er diverse teamopdrachten. Je zult moeten samenwerken met één of meerdere collega’s om de beste score te behalen voor je team! Maar wie is nog te vertrouwen?

Na duidelijke instructies van onze Gamemaster gaan iedereen op pad! De Gamemaster zorgt ervoor dat jullie interactieve uitje vlekkeloos verloopt en jureert live alle opdrachten.

Het speelveld is heel het centrum van de stad! Op het scherm staan de locaties van de opdrachten aangegeven. De opdrachten komen pas tevoorschijn als jullie op de juiste plek staan. Maar pas op voor de iPad-mol… Misschien stuurt hij of zij je wel een verkeerde richting op!

U kunt kiezen uit de volgende steden:
Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Leeuwarden, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Maastricht, Eindhoven, den Bosch, Breda, Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Düsseldorf.
Zit uw stad er niet bij? Bel of mail ons en laat weten in welke stad u deze city game zou willen laten verzorgen.