Hacked!!

Een spannend cyber adventure!

Uw Ipad is gekraakt door een cybercrime en heeft het gezag over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. Natuurlijk willen deze criminelen bitcoins zien. Anders zal er vergelding optreden. Al het betalingsverkeer zal worden platgelegd en niemand binnen uw groep krijgt deze maand zijn of haar maandsalaris.

Gelukkig komt er assistentie vanuit een heel onverwachte hoek… een veroordeelde meesterhacker!

Verbazingwekkend echt! Dit vraagt om spoedige actie vraagt. Aan uw team de taak om in recordtempo voldoende bitcoins te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. U krijgt foto, video, vraag en denk opdrachten. Gewapend met een iPad gaat uw team op pad om er voor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is.

Een dag vol keiharde strijd en uitdaging. Uw team als middelpunt van een cyberavontuur.

Programma.
Ontvangst met een heerlijk kopje koffie en het bekijken van een video, uitleg citygame Hacked, aanvang activiteit (duur 2,5 uur), overdracht, prijsuitreiking + bekijken foto en video materiaal.

Duur: 2,5 uur
Prijs van het arrangement: € 29,50 p.p.
Minimaal aantal personen: 16
Locaties: steden in Nederland, België. (overige steden op aanvraag)

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief horeca.

Meer info
Het losgeld verdient u door een route te volgen die uw iPad aangeeft. Op de route jaagt u op diverse uitdagingen die in uw scherm verschijnen. Door deze challenges te voltooien ontvangt u bitcoins. Maar pas op! Op sommige locaties in de stad ligt een booby trap.

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

Spoed is geboden want de tijd tikt weg: U heeft maar 2,5 uur.

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0653-881975.