Deadline

Escape room als bedrijfsuitje is hot? Wij bedachten een versie die op elke locatie kan worden gespeeld. Ook op uw kantoor!

Tony Haris, hoofd en verantwoordelijke van de afdeling ICT van een groot wereldconcern is op staande voet ontslagen en moet direct het bedrijfspand verlaten. Reden: Tony sluisde vertrouwelijke info tegen betaling door aan de concurrentie.

Tony, specialist in computers als eindverantwoordelijke erg belangrijk voor vele IT oplossingen binnen het bedrijf. Maar de aandeelhouders zagen geen andere keus dan hem te ontslaan. En Tony is zeker niet blij met deze beslissing en mailt het bedrijf. Hij eist een groot bedrag, anders zal hij de computerserver decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken.

Vanzelfsprekend weigert het concern mee te werken. Tony start daarom met het downloaden van de documenten. Nog even en alle geheimen liggen op straat. Maar zover is het nog niet. We hebben nog even de tijd. Echter, hoe kunnen we hem stoppen? Het enige aangrijpingspunt is zijn koffer die gelukkig op kantoor is blijven staan.

Programma.
Zoals aangegeven kunnen we deze challenge overal spelen. In elke stad en horecagelegenheid, maar ook op uw kantoor!

Duur: 1 tot 1,5 uur
Prijs van het arrangement: € 29,50 p.p.
Minimaal aantal personen: 16
Locaties: Overal in Nederland te spelen.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief horeca

Meer info:
Deze challenge is echte teambuilding! Met uw team zit u rondom een koffer waarin u alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen. Maar ook deze koffer zit op slot. Kunt u de koffer openen en de aanwijzingen ontcijferen?

U kunt Deadline het beste vergelijken met een escape game. Alle info zit in een achtergelaten koffer en u moet met uw team binnen de tijd de koffer zien te openen en achter codes zien te komen. De game deadline is opgebouwd uit verschillende levels, tijdens het spel zijn aanwijzingen te verkrijgen, maar dat kost u wel kostbare tijd…..