Citygames

Esvera heeft diverse digitale, interactieve en competitieve stadsspellen ontwikkelt waarbij u een stad op een geheel unieke wijze zult ontdekken.

Ipad.
Ieder team ontvangt van ons een Ipad (in bruikleen). Onze Ipads zijn voorzien van een app die u de weg wijst en ondertussen met onverwachte opdrachten opzadelt! Onze citygames zijn dus zeker geen saaie wandeltochten.
Maar de app kunt u ook gebruiken om uw tegenstanders te dwarsbomen! Bijvoorbeeld door ze te hacken, door ze via tekst op het verkeerde been te zetten of door het glasscherm van hun Ipad tijdelijk te ‘breken’. Ga op zoek naar de oplossing door alle opdrachten goed te volbrengen.

Competitie.
Wij zorgen voor een gezonde onderlinge strijd. De opdrachten zijn divers. Foto- en video opdrachten, open en multiple choice-vragen, catch the awards voor extra punten, enz…  Onze spelbegeleider houdt tijdens de activiteit de score bij en zorgt voor een leuke prijs voor de winnaars.

Steden.
In diverse grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Groningen, Zwolle, Leeuwarden, Nijmegen en Doetinchem  mochten wij deze citygames al uitvoeren. Maar ook in België en Duitsland zijn wij actief. Zoals bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge of Düsseldorf kunnen wij onderstaande citygames verzorgen. Heeft u een stad die u graag eens anders wilt beleven? Laat het ons weten en wij regelen het!

We starten de citygame altijd vanuit een horecagelegenheid met een kopje koffie/thee en iets lekkers. En als u wilt kunt u deze citygame afsluiten met een hapje en een drankje.

Al onze stadsspellen zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes of teamuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten. Zowel voor grote- als kleine groepen.