Nautisch zaken doen.

Het nieuwe avontuur op het water. Maak een onvergetelijke tocht met bijvoorbeeld vrienden, familie, collega’s of klanten. Wij beschikken over twee identieke Catamarans met een lengte van 13.50 m en maar liefst 6.80 breed. Vaar mee met de “Salty Cat” vanuit Makkum of met de “Twins” vanuit Lelystad. Uiteraard zijn andere opstapplaatsen mogelijk.

Esvera Succesvol zaken doen.  Inspirerend vergaderen  Succesvol zaken doen

Vergaderen, teambuilden, bedrijfstrainingen, bedrijfsuitjes, jubilea, verjaardagsfeesten, recepties, weekendtrips, een heerlijk diner aan boord of een bijzonder arrangement? De Catamarans van ‘Esvera’ bieden u alle mogelijkheden met de benodigde faciliteiten.

De ervaren bemanning, bestaande uit een schipper en zijn maat, zorgt ervoor dat u niets tekort komt. Actief meezeilen, navigeren of gewoon genieten van het zeilen op één van deze prachtige schepen? Iedereen krijgt letterlijk de ruimte.

Nooit meer scheef gaan tijdens het zeilen. Dus ook tijdens het varen kunt u uw kop koffie gewoon op tafel zetten. Geen rugklachten, geen spierpijn, minder kans op zeeziekte….

Kortom, ervaar het zelf.

Mocht u meer informatie willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via info@esvera.nl of 0653-881975.

Highlights

  • Groepen vanaf 8 personen
  • 1 dag
  • Locatie: te bepalen

Prijs: € 950,-